Ένα εξαιρετικής ποιότητας corn flour που μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη ζαχαροπλαστική και στη μαγειρική. Δένει εξαιρετικά και προσφέρει μια βελούδινη υφή στο τελικό σας αποτέλεσμα. Το άμυλο αραβοσίτου ΜΑΙΖΕΝΑ είναι ξεχωριστή επιλογή γιατί είναι ελαφρύ και εύπεπτο. Τα γλυκά που παρασκευάζονται µε άμυλο αραβοσίτου ΜΑΙΖΕΝΑ φουσκώνουν πιο εύκολα και γίνονται πιο μαλακά σε σύγκριση µε το αποτέλεσμα που δίνει η αποκλειστική χρήση αλεύρων. Ενδείκνυται επίσης και για χρήση σε ζύμη πίτσας, µια και δίνει πιο τραγανό αποτέλεσμα. Η ΜΑΙΖΕΝΑ είναι ιδανική για καλύτερο δέσιμο σε σάλτσες και σούπες και λόγω της ουδέτερης γεύσης της δεν καλύπτει τη γεύση του φαγητού.
Κεφάτα λουκανικοπιτάκια σφολιάτας με βελτιωμένη συνταγή και σε συσκευασία με περισσότερα τεμάχια. Αγαπημένη γεύση για όλες τις ηλικίες και σε κάθε στιγμή.
ChocoCrema Bianco: εμπλουτίστε το παγωτό σας με καθαρή κρεμώδη απόλαυση
Για τους πελάτες που δεν χορταίνουν την κρέμα, αυτή η απαλή και σαν σάλτσα υφή είναι πραγματικός παράδεισος. Το ChocoCrema Bianco είναι ιδανικό για να το ανακατέψετε πρόχειρα ή να το ψεκάσετε πάνω στο παγωτό σας, για να το εμπλουτίσετε με μια αντίθετη λεία και απαλή κρέμα.
Το ChocoCrema Bianco παρασκευάζεται με λευκή σοκολάτα και του προσθέτει κρεμώδεις, γαλακτώδεις και καραμελένιες νότες.
Όταν καταψύχεται ή αναμιγνύεται με το gelato σας, παραμένει απόλυτα μαλακό και όμορφα λαμπερό.
Γεμάτη γεύση μελιού, τέλεια ισορροπία μεταξύ οξύτητας και γλύκας.
Ιδανική επιλογή για βραστά ή ψητά λαχανικά, πράσινες σαλάτες, και σάλτσες ψητού χοιρινού, κοτόπουλου και μανιταριών.
Η λευκή σοκολάτα για τους δημιουργούς gelato: ιδανική για dipping και straciatella
Η Ice Chocolate W2 βασίζεται στην αρχική συνταγή W2 της Octaaf Callebaut και έχει τελειοποιηθεί για τους κατασκευαστές gelato. Με την υψηλή ρευστότητά της, αυτή η παγωμένη σοκολάτα είναι ιδανική για εμβάπτιση σε μπαστουνάκια παγωτού και για την παρασκευή stracciatella. Έχει ισορροπημένη γεύση που εκτιμάται ευρέως και διαθέτει πλούσιες γαλακτώδεις, κρεμώδεις και καραμελένιες νότες με μια πινελιά φυσικής βανίλιας.
Χάρη στην υψηλή περιεκτικότητά της σε βούτυρο κακάο, η Ice Chocolate W2 αποδίδει τέλεια τελικά αποτελέσματα όταν χρησιμοποιείται για dipping και stracciatella. Δεν απαιτεί σκλήρυνση: απλά λιώστε την και είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε. Η σοκολάτα θα σκληρύνει μέσα σε δευτερόλεπτα μέσα ή γύρω από το παγωτό και θα το περιβάλλει με ένα υπέροχα σπαρταριστό στρώμα. Επιπλέον, λιώνει γρήγορα στο στόμα για να χαλάσει με την πλούσια, κρεμώδη γεύση της.
Τα Aviko Hash Browns είναι κατεψυγμένα τριγωνικά hash browns. Τα hash browns παρασκευάζονται από φρεσκοτριμμένη πατάτα και είναι εύκολο να προετοιμαστούν σε φούρνο, σε ατμόπλοιο ή σε τηγάνι. Το τριγωνικό σχήμα τους καθιστά εύκολη τη μερική διανομή τους, με αποτέλεσμα λιγότερες απώλειες. Όταν διατηρούνται κατεψυγμένα στους -18?, τα hash browns διατηρούνται έως και 24 μήνες. Τα Hash Browns είναι ένα κλασικό πρωινό και ταιριάζουν με ένα αγγλικό πρωινό. Συνδυάζονται επίσης καλά με μια ποικιλία πιάτων με κρέας ή ψάρι. Αυτά τα hash browns είναι κατάλληλα για δίαιτες χωρίς γλουτένη, λακτόζη, χορτοφάγους, vegan και halal. Αυτό το προϊόν διατίθεται σε κουτί που περιέχει 4 σακούλες των 2,5 κιλών η καθεμία. Τα Aviko Hash Browns διατίθενται σε διάφορες ποικιλίες.
Επικοινωνήστε με την ομάδα πωλήσεών μας
Εάν χρειάζεστε οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τον χώρο της μαζικής εστίασης, ή θέλετε απλώς
να επικοινωνήσετε μαζί μας, μην διστάσετε να μας στείλετε ένα email.